MER OM W NYBYGG

RENT NYBYGG FOKUS

VI HAR EKSPERTISEN

Salg av nybygg skiller seg fra tradisjonell bruktmegling på så mye mer enn bare jus. Selvsagt må kjennskapen til lover og regler og ikke minst oppgjørene være på et mer inngående nivå ved salg etter bustadoppføringslova, men dette er bare grunnmuren. Det er for oss det selvsagte.

Salg av nybygg er en profesjon i seg selv. Det stilles andre krav til markedsføring, andre krav til kundeoppfølging, salg og ikke minst evnen til å skape trygghet. Kundereisen for en som skal kjøpe prosjekterte boliger er ikke den samme som for en som skal kjøpe brukt.

Det er dette vi har spesialisert oss på. Over tiår med erfaring har vi lært oss hvordan vi skal lykkes med salg av nybygg. Nå har vi samlet denne kunnskapen på ett sted; W Eiendomsmegling Nybygg

MER EN BARE EN EIENDOMSMEGLER

Ja vi er først og fremst eiendomsmeglere. Men vi har en unik kombinasjon som første meglerforetak i Norge. Vi har kombinert et meglerforetak med et markedsbyrå og et teknologiselskap. Kan man være eksperter på alt? Nei, det kan man ikke. Derfor har vi ansatt spesialister innen hvert område som en langsiktig investering. Fordi vi er overbevist om at dette er en modell som vil gjøre oss markedsledende innen få år.

VÅRE AMBISJONER

MARKEDSLEDENDE I NORGE

Vi setter ikke ambisjonsnivået lavt. Men heller ikke urealistisk høyt. I dag er vi et lite selskap som er i sterk vekst. Vi forventer at den veksten skal fortsette og vi har som mål å innen fem år være norges ledende megler innen salg av prosjekterte nybygg. Vår strategi, våre verktøy og evnen til å tiltrekke oss de dyktigste menneskene gjør at vi føler oss sikre på at vi skal oppnå våre målsettinger.

KARRIERE

FOR DE DYKTIGSTE MENNESKENE

Vi kommer ingen vei uten de dyktigste menneskene. Ønsker du å være med på å bygge Norges ledende meglerforetak innen prosjektmegling? Da kan det være at du er en god match for W Nybygg. Vi er alltid på utkikk etter de som kan være med på å forsterke teamet vårt.

Men merk deg en viktig ting, hos oss står teamet i fokus. Ikke enkelt menneskene. Vi skal lykkes sammen, og det gjør vi å hele tiden gjøre hverandre bedre.
Høres det interessant ut? Kontakt Henrik A. Berg, henrik@wmegling.no

W Nybygg teamet

Henrik A. Berg

Direktør W Nybygg, Prosjektmegler Østlandet

E: henrik@wmegling.no
M: 48130615

Kine Grimsmo

Fagsjef W Nybygg, Prosjektmegler Østlandet

E: kine@wmegling.no
M: 93833935

Odd Einar Kaase

CTO, Prosjektmegler Østlandet

E: odd@webmegling.no
M: +12014435793

Markus Håland

Prosjektmegler Bergen

E: markus@wmegling.no
M: 92456782

Benjamin Bødtker

Prosjektmegler Bergen

E: benjamin@wmegling.no
M: 98686586

Ole Jonny Klopstad Holsen

Prosjektmegler Sunnfjord

E: ole@wmegling.no
M: 41522029

Ben Inge Rasmussen

Prosjektmegler Florø

E: Ben.Inge@wmegling.no
M: 94782005

Renate Ripe Johnsen

Prosjektfullmektig Sunnfjord

E: renate@wmegling.no
M: 47330484

Bjørn Ole Horstad

Designer W Nybygg

E: bjorn@webmegling.no
M: 48202992

Tom Thoresen

Markedsansvarlig W Nybygg

E: tom@wmegling.no
M: 45000068